ANTALYA / KEPEZ - Gülveren İlkokulu

Gülveren İlkokulu

GÜLVEREN MAH. 3713 SK. NO 39 KEPEZ / ANTALYA
Vizyon
Gülveren İlkokulu olarak; Atatürk’ün gösterdiği yolda, evrensel değerlerle bilimsel ve akılcı düşünme becerisine sahip, araştıran, bilgiye ulaşan ve üreten, edindiği bilgiyi kullanıp paylaşabilen, iletişim kurabilen, yeniliğe açık, teknolojiyi etkin kullanabilen, problem çözme yeteneği gelişmiş, kendini gerçekleştirmiş, hoşgörülü, ahlaklı, insana ve çevreye saygılı, sorumluluk sahibi, tarihini bilip ondan aldığı ruhla vatan, millet ve bayrak sevgisini özümseyerek geleceğe yön verebilen insanlar ve liderler yetiştirmek.
Misyon
En kısa sürede tüm hizmet alanlarının(okul paydaşlarımızın) başarılarıyla sürekli gurur duyacağı, çevresinde ve ilimizde ismi hep övgüyle anılan, her alanda örnek alınan, takip edilen, ilköğretimde kalitenin vazgeçilmez markası haline gelen köklü, güçlü bir okul yaratmak.
Öğretim Şekli :İKİLİ
08.00 - 12.50 SABAH GRUBU 13.20 - 18.10 ÖĞLE GRUBU
KALORİFER (FUEL-OİL), KLİMA
ŞEHİR İÇİ MİNİBÜS VE OTOBÜSLERLE ULAŞIM MÜMKÜNDÜR.
GÜLVEREN MAH. 3713 SK. NO: 39 KEPEZ / ANTALYA
MERKEZ
FUTSAL TAKIMI
Proje Çalışmaları